lördag 9 juni 2007

Tävling – Love, Elsie hos Magdas!

Tävlingsuppgift: Uppgiften är att inspireras av Elsie Flannigans scrappingstil. Se hennes blogg: http://elsieflannigan.blogspot.com.

Om Elsie Flannigan kan man väl säga att hon har en härligt fräsch och levnadsglad stil. Hon leker med färgeroch dekorationer, och använder gärna många tillsammans litet som detf aller henne in! Hon textar ofta med sin egen handstil och gör egna dekorationer. Knappar och band är något av hennes speciella signum.

Din uppgift blir att scrappa högst två albumsidor och/eller högst tvåkort, inspirerad av Elsie Flannigan.

Regler:
Du måste använda dig av något du köpt från Magdas shop ur ”Love, Elsie”kollektionen. Din layout skall innehålla knappar och band (valfritt antal) och minst en egenhändigt skapad dekoration (d.v.s. något du själv klippttill, målat, skrivit, sytt eller liknande).

Tävlingen har två klasser:
a) albumsidor respektive
b) kort.

Du får delta med två bidrag i varje klass.

Tävlingen pågår:
15 juni - 22 juli 2007.

Fina priser:
Vinnarna i respektive klass får varsitt exemplar av Elsie Flannigans bok”52 Scrapbooking Challenges”. Om man redan har den får man möjlighet att välja någon annan bok som finns i Magdas shop till samma värde. Vinnarna kommer också att få frågan om de vill vara gästdesigners hos Magdas under augusti 2007.

Jury är:
Magdas Design Team medlemmar tillsammans med mig. Vid bedömningen ser vi i första hand till hur väl du lyckats förmedla en känsla, i andra hand till form och teknik. Vinnarna kommer att kontaktas inom en - två veckor från tävlingens slutdatum. Då presenteras också de vinnande layouterna. Samtliga bidragkommer att läggas upp efterhand som de kommer in i ett särskilt tävlingsgalleri på vår webbplats.

Vi ser med spänning fram emot att se era tävlingsbidrag!
Maila dem till tavling@magdas.se

Lycka till!

Magdas Scrapbooking/Annette

www.magdas.se

Extra!!
Alla som vill kan rösta på de tävlande bidragen, en röst per person.
Rösterna kommer att vägas in som en i juryn. Bland er som röstar lottar vi ut ett exemplar av boken ”Designing with color”. Från och med den 23 juli kan du maila din röst till tavling@magdas.se
Ange ditt namn och din adress. Inga röster på sitt/sina egna bidrag.

Inga kommentarer: