onsdag 7 november 2007

Tävling – Önskelistan hos Magdas

Regler:

1. Du skall scrappa på temat ”Önskelistan”. Det kan vara en önskelista över stort som smått. Det kan vara dina barns eller din egen önskelista inför jul, men det kan också vara egenskaper eller saker som du önskar att du uppnått/fått inom viss tid. Du tolkar temat precis som du vill!

2. Du skall använda dig av minst fem saker av det material som finns i något av shopens olika ”Hemliga paket”. Klicka på ”Paket – hemliga” i Magdas shop. Varje paket innehåller papper från ett särskilt märke. Du får gärna komplettera med ditt eget material, utöver det som finns i paketet.

3. Valet av rubrik är fritt.

4. Du får delta med ett bidrag.

Tävlingen pågår:
5 – 30 november 2007.

Fina priser!
Vinnaren får ett valfritt set Clear Stamps av dem vi har i shoppen från Autumn Leaves!

Jury är:
Magdas Design Team medlemmar tillsammans med mig. Vid bedömningen ser vi i första hand till hur väl du lyckats förmedla en känsla, i andra hand till form och teknik.

När Magdas Design team valt sina favoriter lägger vi ut de fem topplacerade bidragen i Magdas blogg. Sedan är det bloggbesökarnas tur att rösta på sin favorit! Det innebär att det är två priser som kommer att delas ut.

Vinnaren/vinnarna kommer att kontaktas inom en - två veckor från tävlingens slutdatum. Samtliga bidrag kommer att läggas upp efterhand som de kommer in i ett särskilt tävlingsgalleri på vår webbplats.

Vi ser med spänning fram emot era tävlingsbidrag! Maila dem till
tavling@magdas.se

Lycka till!

Magdas Scrapbooking

Annette, Annika, Carina, Emma L, Emma S, Margitha, Maria, Marie, Pernilla
R, Pernilla TJ


http://www.magdas.se

Inga kommentarer: